INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
27
jan

Thomas Stenström – Superlativ Tour

Malmö Arena, MALMÖ
Ståplats 1045 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) 1095 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida) 1045 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

THOMAS STENSTRÖM

Superlativ Tour

LÖRDAG, 2024-01-27 19:30
MALMÖ ARENA, MALMÖ

Thomas Stenström är en av Sveriges mest folkkära artister och har under många år försett tusentals fans med musik. Den musik Thomas Stenström har skapat och framfört på många olika sätt, bland annat som deltagare i programmet Så mycket bättre, har medfört att han har både blivit Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad. Hans turné Dreamer Tour övergår till Superlativ Tour med arenaspelningar i Malmö, Göteborg och Stockholm – den 27 januari 2024 spelar han på Malmö Arena i Malmö!

Säkra din biljett till Thomas Stenström på Malmö Arena i Malmö den 27 januari 2024.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kronor per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang