INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
05
jun

Troye Sivan – Something to Give Each Other

Hovet, STOCKHOLM
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida) 1195 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida) 1095 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

TROYE SIVAN

SOMETHING TO GIVE EACH OTHER

ONSDAG, 2024-06-05 19:30
HOVET, STOCKHOLM

Troye Sivan åker 2024 ut på turnén ”Something to Give Each Other” som följer upp det kritikerrosade albumet, med samma namn, som släpptes i okrober 2023. I Sverige intar superstjärnan scenen på Hovet!

Konserten på Hovet är den andra konserten i Norden i den kommande turnén. Under kvällen kommer vi bland annat få höra live de nya låtarna från albumet ”Something to Give Each Other” som redan har vunnit flertal priser. Bland annat är den nya musiken prisad som ”one of this year’s best and most distinctive pop albums” av The Guardian.

Skriv upp datumet i kalandern och köp dina biljetter på direkten eftersom efterfrågan att få uppleva Troye Sivan på scen är stor i och med att han drar ut på sin största turné någonsin.

Säkra dina biljetter till Troye Sivan på Hovet i Stockholm den 5 juni 2024!

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang är helt digitala och överförs nära inpå evenemangsdatumet i en överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till evenemanget visar du upp biljett(er) från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.