Justin Timberlake

Justin Timberlake

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangs sida.​

Justin Timberlake föddes 31 januari 1981 i Memphis, Tennessee och det är nästan så att man kan säga att han föddes med mikrofonen i handen. Som barn medverkade han i tv-programmen Star Search och The New Mickey Mouse Club.

 

Men det var först under 90-talet när Timberlake blev frontfigur i pojkbandet N’Sync som det verkligen blev en superstjärna av honom. Bandet hade stora kommersiella framgångar och släppte ett gäng succésinglar och album.

2002 så släppte Justin sitt första soloalbum ”Justified”, som innehöll hitsinglarna ”Cry Me a River” och ”Rock Your Body” vilka cementerade honom som en soloartist att ta på allvar. När han 2007 släppte sitt andra album ”FutureSex/LoveSounds” så var succén ett faktum. Albumet innehöll bland annat megahiten ”SexyBack” som gick direkt in på Billboardlistans förstaplats. Bägge albumen var extremt stora komerisella framgångar, det första har sålts i över 7 miljoner ex och det andra i över 10 miljoner exemplar.

Förutom musiken så har Justin haft stora framgångar som skådespelare och har medverkat i filmer så som ”The Social Network”, ”Bad Teacher”, ”In Time” och ”Friends with Benefits”.

Evenemang Arena Datum
Justin Timberlake Justin Timberlake – The Forget Tomorrow World Tour Tele2 Arena, STOCKHOLM 2024-09-02 19:30 Biljetter Justin Timberlake Justin Timberlake – The Forget Tomorrow World Tour Tele2 Arena, STOCKHOLM 02/09-2024 19:30