INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
10
maj

Akon – The Superfan Tour UK & Europe 2024

Annexet, STOCKHOLM
Ståplats 2595 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

AKON

THE SUPERFAN TOUR UK & EUROPE 2024

FREDAG, 2024-05-10 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Den världskända artisten och producenten Akon ger sig ut på på sin efterlängtade turné ”The Superfan Tour UK & Europe 2024” med ett stopp i Sverige! I vår har vi chansen att få se honom uppträda på scen – ett magiskt tillfälle.

Det kommer att bli en konsert innehållande en rad framgångsrika hits från den imponerande karriären, för att möta sina hängivna fans. Akon är prisbelönad för den musik han skapat under sitt eget artistnamn i genrerna Hip-Hop/Rap, Pop
och R&B/Soul och låtar åt andra artister som han har medverkat till att sätta i rampljuset. Detta innebär att vore väldigt synd att missa chansen att vara med i publikhavet framför den stora ikonen som Akon är!

Säkra din biljett till Akon på Annexet i Stockholm den 10 maj 2024.

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang är helt digitala och levereras nära inpå evenemangsdagen i en överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till evenemanget visar du upp biljett(er) från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.