INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
fre
14
jun 2024
19:30

André Rieu

Scandinavium, GÖTEBORG
Sittplats (Övre Långsida)
1195 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ANDRÈ RIEU

AND HIS JOHANN STRAUSS ORCHESTRA

FREDAG, 2024-06-14 19:30
SCANDINAVIUM, GÖTEBORG

Violinisten André Rieu med sin underbara Johann Strauss-orkester, kör och många internationella solister kommer till Scandinavium i sommar! Det blir en how med ett repertoar innehållande klassiska mästerverk, valser, showlåtar och sånger från film och opera. Vi kan räkna med en underbar show med stor påverkan på publiken, eftersom André Rieu är känd för vad han uppnår på scen och för att lämna få oberörda med sin musikaliska förmåga. Detta innebär att du inte vill missa showen med André Rieu i Sverige.

Säkra din biljett till André Rieu på Scandinavium i Göteborg den 14 juni 2024!

Ingen åldersgräns.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.