Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

MÅNGA KÖPER JUST NU!
tor
06
jun 2024
19:30

Rod Stewart – Live In Concert

Scandinavium, GÖTEBORG
Sittplats (Övre Långsida)
1795 kr 1595 kr
Sittplats (Övre Långsida) (Ev. Sidosikt)
1595 kr 1395 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ROD STEWART

LIVE IN CONCERT – ONE LAST TIME

TORSDAG, 2024-06-06 19:30
SCANDINAVIUM, GÖTEBORG

Äntligen kommer den levande legenden Rod Stewart tillbaka till Sverige, med två konserter – den 6 juni i Göteborg och den 8 juni i Stockholm!

Rod Stewart har en imponerande karriär som sträcker sig över fem årtionden. Som en av världens mest framgångsrika artister har Rod fått hängivna fans över hela världen och belönats med otaliga prestigefyllda utmärkelser. Han har blivit adlad av den bortgångna drottningen av Storbritannien, inducerad i Rock and Roll Hall of Fame två gånger, klassats som en av de största artisterna genom alla tider och satt ett spår i musikvärlden som få någonsin kommer kunna mäta sig med.

Säkra din biljett till Rod Stewart, en av de största artisterna i historien, på Scandinavium i Göteborg den 6 juni 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum
Rod Stewart Rod Stewart – Live In Concert Tele2 Arena, STOCKHOLM 2024-06-08 19:30 Biljetter Rod Stewart Rod Stewart – Live In Concert Tele2 Arena, STOCKHOLM 08/06-2024 19:30