Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu! 🔥
lör
12
okt 2024
20:30

Ant Wan

Tele2 Arena, STOCKHOLM
Främre Stå (Early Entrance)
1895 kr 1495 kr
Ståplats
1595 kr 1295 kr
Sittplats (Övre Kortsida)
1495 kr 1195 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ANT WAN

LÖRDAG, 2024-10-12 20:30
TELE2 ARENA, STOCKHOLM

Förra året hade Ant Wan en egen spelning i ett utsålt Avicii Arena och då höjde ribban för hur en svensk hiphopkonsert kan se ut. 2024 tar Ant Wan över Tele2 Arena för en helt maxad (!) konsert där vi kommer att få höra hans hitlåtar som ”Dum”, ”Loyal”, ”Komplicerat” och ”Malaika”. Med den här spelningen tar Ant Wan sin artistkarriär till ytterligare nya höjder och ger det hans följare har längtat efter – det största och bästa han hittills har gjort på scen. Konserten är även exklusiv, eftersom den är artistens enda konsert i år!

Missa inte konserten med en av Sveriges största och mest aktuella rappare – gör en reminder om konsertdatumet i luren och köp dina biljetter på direkten.

Säkra dina biljetter till Ant Wan på Tele2 Arena i Stockholm den 12 oktober 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.