INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
ons
13
nov 2024
19:00

Kygo – World Tour

Tele2 Arena, STOCKHOLM
Ståplats
1245 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida)
1145 kr
Bra Sittplats (Nedre Långsida)
945 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KYGO

WORLD TOUR
Special Guests: Gryffin och Klangkarussell

ONSDAG, 2024-11-13 19:00
TELE2 ARENA, STOCKHOLM

Kygo, den globala superstjärnan, producenten och DJ:n, har nu meddelat att han åker ut på en efterlängtad världsturné – den 13 november gör Kygo en konsert på Tele2 Arena i Stockholm som ett av stoppen!

Turnén Kygo World Tour är hitmakarens första stora konsertserie sedan 2018 och lovar en fängslande upplevelse för fans över hela världen som ivrigt vill höra superhitsen och de nya låtarna spelande live. Konserterna består av Kygos pianomelodier harmoniserade med stråkar, sångare och trummisar. Dessutom medverkar Gryffin och Klangkarussell som special guests på konserten i Stockholm, vilka ökar spänningen något extra på det stora evenemanget.

Säkra din biljett till Kygo på Tele2 Arena i Stockholm den 13 november 2024!

Åldersgräns: 13+
Viktigt: Evenemanget har totalt väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten.
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang är helt digitala och levereras nära inpå evenemangsdagen i en överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till evenemanget visar du upp biljett(er) från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.