INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
tis
19
nov 2024
19:30

Jacob Collier – Djesse UK & Europe Tour

Hovet, STOCKHOLM
Ståplats
1495 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida)
895 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida)
795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JACOB COLLIER

DJESSE UK & EUROPE TOUR

TISDAG, 2024-11-19 19:30
HOVET, STOCKHOLM

Den femfaldigt Grammy-belönade musikern, multi-instrumentalisten och producenten Jacob Collier åker ut på turné med sitt band. I Sverige får vi tillfälle att uppleva honom live den 19 november 2024 på Hovet i Stockholm!

Collier förväntas släppa sitt fjärde album ”Djesse Vol. 4” den 29 februari 2024 och därefter förväntas vi få höra gamla som nya låtar spelandes live i en magisk konsertupplevelse.

Skriv upp datumet i kalandern och köp dina biljetter på direkten eftersom efterfrågan att få uppleva Collier på scen är stor i och med att han drar ut på sin största Europaturné någonsin.

Säkra dina biljetter till Jacob Collier på Hovet i Stockholm den 19 november 2024!

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang överförs i en digital överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till Hovet visar du upp biljett(er) bestående av QR-kod från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.