INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KÖP biljett nu!
lör
08
jun 2024
18:00

Sverige – Serbien

Friends Arena, STOCKHOLM

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

SVERIGE – SERBIEN

HERRLANDSKAMP

LÖRDAG, 2024-06-08 18:00
NATIONALARENAN, FRIENDS ARENA

Sveriges herrlandslag i fotboll möter Serbien på hemmaplan, Friends Arena, den 8 juni.

Det väntas en mycket spännande vår för herrlandslaget, nu är vårens spelschema presenterad till fullo. Matchen mellan Sverige och Serbien kommer att ha en underbar stämning med med en otrolig spänning. Serbien betraktas som en tuff motståndare av landslaget och speltiden är under en tidig sommarkväll, vilket innebär att du inte vill missa matchen.

Säkra din biljett till matchen när Sverige tar emot Serbien på Friends Arena i Stockholm den 8 juni 2024!

Ingen åldersgräns. Alla måste dock ha biljett (gäller ej barn i bärsele).
Polismyndigheten har infört väskförbud på större evenemang.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.