INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
ons
09
okt 2024
19:30

Within Temptation – Bleed Out 2024 Tour

Annexet, STOCKHOLM
Ståplats
895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

WITHIN TEMPTATION

BLEED OUT 2024 TOUR

ONSDAG, 2024-10-09 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Within Temptation åker ut på turné – med ett stopp i Sverige!

Ledda av sångerskan Sharon del Adel åker det symfoniska metallbandet Within Temptation ut på en omfattande turné under 2024. Turnén har namnet ”Bleed Out 2024 Tour” som en följd av albumet ”Bleed Out” som är schemalagd att släppas över hela världen i oktober 2023. Den 9 oktober 2024 intar de Annexet i Stockholm i sin turné. Det kommer att bli en konsert fylld med deras storslagna musik och spektakulära show från scen, vilket sent kommer att glömmas efter att ha upplevt det live i det energiska publikhavet. De kommer att lämna ett oförglömligt intryck på den scen de erövrat, på samma sätt som de tidigare har gjort med sina sju studioalbum!

Säkra din biljett till Within Temptation, ett av de mest framgångsrika tunga rockbanden i världen, på Annexet i Stockholm den 9 oktober 2024.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.