INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
lör
14
jun 2025
19:30

Gabriel Iglesias – Don’t Worry Be Fluffy

Hovet, STOCKHOLM
Parkett (sittplats)
1095 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida)
845 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida)
745 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

GABRIEL IGLESIAS

DON’T WORRY BE FLUFFY

LÖRDAG, 2025-06-14 19:30 (Framflyttad, tidigare skulle konserten äga rum 2024)
HOVET, STOCKHOLM

En av världens mest berömda ståuppkomiker, Gabriel ”Fluffy” Iglesias, kommer till Sverige i sin världsturné ”Don’t Worry Be Fluffy”. Den 18 juni 2025 på Scandinavium och den 14 juni 2025 på Hovet får vi chansen att uppleva hans komik på scen!

Kliv in i skrattets värld med det komiska geniet Gabriel Iglesias som är känd över hela världen för sin tjusiga charm och hur han berättar saker, utan märkbar ansträngning, vilket gör att publiken viker sig dubbelt av skratt. Det blir en show med underhållning på hög nivå när Fluffy intar scenen och väver berättelser om sitt liv med humor.

Missa inte chansen att uppleva skrattet – köp dina biljetter nu för en oförglömlig kväll med den enastående Gabriel Iglesias!

Säkra dina biljetter till Gabriel Iglesias på Hovet i Stockholm den 14 juni 2025.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang