INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
26
apr

Bryan Adams – So Happy It Hurts Tour

Scandinavium, GÖTEBORG
Ståplats 995 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida) 1145 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida) 945 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

BRYAN ADAMS

SO HAPPY IT HURTS TOUR

FREDAG, 2024-04-26 20:00
SCANDINAVIUM, GÖTEBORG

Återigen är vi hyllade att få konserter med Bryan Adams i Sverige! Under 2024 kommer Bryan Adams med sin turné ”So Happy It Hurts Tour” till Scandinavium i Göteborg den 26 april och Hovet i Stockholm den 27 april.

Bryan Adams är utan tvekan en av de liveartisterna som publiken ser fram emot som mest att få se på scen. Han är känd för att ge publiken en magisk upplevelse med sin fängslande röst och scen-performance. Sällan rekommenderar man ungarna att sluta med skolan, men 15-årige Bryan gjorde det trots allt för att ha tid till musiken. Han har satsat rätt i och med sin karriär som har varat över fyra årtionden och som har bestått av många albumsläpp. Han har 17 album bakom sig, bl.a Grammy-nominerade ”So Happy It Hurts” från 2022.

Säkra din biljett till Bryan Adams på Scandinavium den den 26 april 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang