Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Biljett till hiphop-drottningen ⭐
ons
12
jun 2024
19:30

Nicki Minaj – Pink Friday 2 World Tour

Tele2 Arena, STOCKHOLM
Golden Circle (Främre Ståplats) (Vänster)
1895 kr 1095 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida)
1395 kr
Bra Sittplats (Nedre Långsida)
1295 kr
Sittplats (Övre Kortsida)
1195 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida)
995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

NICKI MINAJ

PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR

ONSDAG, 2024-06-12 19:30
TELE2 ARENA, STOCKHOLM

Efter den stora efterfrågan från fansen har Nicki Minaj lagt till flera konserter i sin turné ”Pink Friday 2 World Tour”. I sommar kommer hiphop-ikonen åter till Sverige för en storslagen konsert på Tele2 Arena i Stockholm!

Turnén genomförs till följd av albumet ”Pink Friday 2”, släppt i december 2023, som debuterade på förstaplatsen på Billboard 200 och resulterat till flertal historiska priser för hiphop-drottningen. Bland annat kännetecknas hon numera med ”the most #1 on the Billboard 200 by a female rapper ever!”.

Som en av de största världsartisterna kommer Nicki Minaj med sin inflytelserika rap att fylla Tele2 Arena och när konserten börjar kommer hela Sverige känna av det. Det är otroligt många fans som väntas uppleva konserten då turnén är nu hennes mest sålda turné hittills med biljetter till flertal arenor som har sålt slut på bara någon dag.

Säkra din biljett till Nicki Minaj på Tele2 Arena i Stockholm den 12 juni 2024!

Åldersgräns: 13+
Info om leverans: Biljetterna till detta evenemang är helt digitala och levereras nära inpå evenemangsdagen i en överföringstjänst framtagen för evenemanget och vald av arrangören. Din e-postadress ger dig tillgång till överförd(a) biljett(er). I entrén till evenemanget visar du upp biljett(er) från din mobiltelefon.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kronor per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.