INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
15
jun

Trevor Noah – Off The Record Tour

Hovet, STOCKHOLM
Främre Parkett (Rad 6-10) 1295 kr
Mitten Parkett (Sittplats) 1195 kr
Parkett (sittplats) 1095 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida) 945 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida) 845 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

TREVOR NOAH

OFF THE RECORD TOUR

LÖRDAG, 2024-06-15 19:30
HOVET, STOCKHOLM

En av världens mest berömda ståuppkomiker och programledare, Trevor Noah, kommer till Sverige i sin världsturné ”Off The Record Tour”. I sommar får vi chansen att uppleva hans komik på scen!

Trevor Noah är ett komiskt geni som blandar humor med insiktsfulla kommentarer. Från sina dagar som ståuppkomiker till att vara värd för ”The Daily Show” fängslar Noah publiken med en bitande humor som är precis rätt mängd samhällskritisk för att få publiken att ligga dubbelvikta av skratt och ha något att prata om i flera månader.

Missa inte showen med den enastående Trevor Noah som är en oförglömlig resa in i skrattets värld av intelligent och sidosplittrande komedi – köp dina biljetter nu!

Säkra dina biljetter till Trevor Noah på Hovet i Stockholm den 15 juni 2024.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.